HAPPYDOG SOFT SNACK

Pehmeitä sydämenmuotoisia herkkuja koirille, ilman vehnää, lisättyä sokeria ja säilöntäaineita, hyvin siedettävä, eri makuvaihtoehtoja. Suuhun sopivat herkkupalat ovat ihanteellinen palkkio. Valmistettu Saksassa

Tilaukset sähköpostitse: eosdoggear@gmail.com

NEUSEELAND

Puhdas lammas ja helposti sulava riisi ovat erittäin hyvin siedettyjä ja erityisesti maha- ja suolistoystävällisiä. Gluteeniton resepti sopii myös herkille ja vaativille keskikokoisten ja suurten rotujen koirille. 

Hinta: 100g 2.00€


AFRICA

Maukasta välipalaa varten yhdistämme harvinaisen proteiinilähteen strutsin gluteenittomaan perunaan. Viljaton resepti sopii myös herkille ja vaativille keskikokoisten ja suurten rotujen koirille, ja eläinlääkärit suosittelevat sitä myös koirille, joilla on rehu-intoleranssi.  

Hinta: 100g 2.00€ 


FRANCE

Herkullinen gourmet-ankka gluteenittomilla perunoilla, on makuelämys vaativille gourmetille. Viljaton resepti sopii myös herkille ja vaativille keskikokoisten ja suurten rotujen koirille, ja eläinlääkärit suosittelevat sitä myös koirille, joilla on rehu-intoleranssi. 

Hinta: 100g 2.00€ 


TOSCANA

Helposti sulava ankka ja hieno lohi, yhdistettynä aromaattisilla Välimeren yrteillä, ovat makuelämys vaativille gourmetille. Vehnätön kaava, jossa on vain 6,5 % rasvaa, sopii myös ylipainoisille koirille, kastroiduille koirille ja vaativille keskikokoisille ja suurille koirille. 

Hinta: 100g 2.00€ 


IRLAND 

 Lohi ja kani ovat erittäin maukkaita ja monet omega-3- ja omega-6-rasvahapot takaavat kiiltävän turkin. Vehnätön resepti sopii myös herkille ja vaativille keskikokoisten ja suurten rotujen koirille. 

Hinta: 100g 2.00€ 


 MONTANA  

Runsas hevonen gluteenittomilla perunoilla on makuelämys vaativille gourmetille. Viljaton resepti sopii myös herkille ja vaativille keskikokoisten ja suurten rotujen koirille, ja eläinlääkärit suosittelevat sitä myös koirille, joilla on rehu-intoleranssi. 

Hinta: 100g 2.00€ 


 MINI NEUSEELAND

Puhdas lammas ja helposti sulava riisi ovat erittäin hyvin siedettyjä ja erityisesti maha- ja suolistoystävällisiä. Gluteeniton resepti sopii myös herkille ja vaativille pienten rotujen koirille. 

Hinta: 100g 2.00€ 


 MINI AFRICA

 Maukasta välipalaa varten yhdistämme harvinaisen proteiinilähteen strutsin gluteenittomaan perunaan. Viljaton resepti sopii myös herkille ja vaativille pienten rotujen koirille, ja eläinlääkärit suosittelevat sitä myös koirille, joilla on rehu-intoleranssi. 

Hinta: 100g 2.00€